tiistai 12. toukokuuta 2015

Kevätkausi paketissa

Tanssin pyörteissä- tanssikatselmuksen jälkeen jätettiin Hiihtäjät- ja Flikat- tanssit taka-alalle ja alettiin tekemään uutta ohjelmaa. Maalis-huhtikuu hurahtikin uutta tanssia harjoitellessa. Samalla tehtiin myös paljon perustreeniä, jotta saataisiin ison porukan tekemistä samanlaiseksi. Tehtiin paljon erilaisia askelikkoja, keskivartalon voimaa ja liikkuvuutta.

Huhtikuun lopussa esiinnyttiin Lietohallilla TUL:n V-S piirin joukkuevoimistelukisojen yhteydessä uudella tanssilla. Samassa tapahtumassa Protonit toimivat myös lapputyttöinä :)

Seuran kevätnäytöksessä esitettiin Hiihtäjät, Synttäribileet sekä harrasteryhmä Neilikoiden kanssa yhdessä harjoiteltu tanssi. Valitettavasti ihan koko joukkue ei päässyt näytökseen paikalle, joten mm. Flikat jätettiin pois.



Toukokuun alussa kisattiin Show your dance- tapahtumassa, josta saatiin hyvää palautetta. Tällä kertaa ei irronnut kunniamainintaa, mutta tytöt tekivät hyvän suorituksen kovassa sarjassa. Joukkueen ikäjakauman vuoksi kisattiin 12-15vuotiaiden sarjassa, vaikka osa joukkueesta on vasta 10 tai 11. Suurin osa joukkueesta olisi kuitenkin ollut sääntöjen puitteissa liian vanhoja 8-11v sarjaan.






Lietohallilla kisattiin kauden viimeisenä kilpailuna Magic move- tanssikilpailu. Tällä kertaa 10-12vuotiaiden sarjassa :) Esitys meni hyvin, vaikkakin palautteen perusteella vielä tarkennettavaa riittää.







Kevätkausi saatiin kisojen osalta pakettiin ja kauden aikana ehdittiin tekemään kolme kisaohjelmaa sekä neljä esitysohjelmaa. Kauden aikana tyttöjen yhtenäinen tekeminen meni eteenpäin ja muutenkin ensimmäinen vuosi Protoneille on ollut opettavainen. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita! Uusia kisoja ja kujeita on tiedossa syksyllä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti